Címer

Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Háromkirályok Óvoda

Tiszafüred

E-napló
Facebook
Étlap

Szent Imre-díjazottak 2021.


Batki Panna


Panna iskolánk végzős tanulója. Minden tanévet kitűnő bizonyítvánnyal zárt, számos dicsérettel.
Szép eredményeit lelkiismeretes munkájával, kitartó szorgalmával és példamutató magatartásával érte el.
Bár érdeklődése széleskörű, tanulmányi sikerei nagyrészét, jellemzően a humán tantárgyak tanulásával szerezte meg, olvasottsága és kiterjedt műveltsége révén.
Iskolai, regionális és megyei Bolyai valamint Bendegúz Anyanyelvi Csapatversenyek oszlopos tagja. Városi ünnepi műsorok, vers-és prózamondó versenyek mindenkori résztvevője.
Lankadatlan alázattal és szerénységgel készül ezekre a kihívásokra, alkalmakra. Megbízható tudására minden csapattárs és pedagógus is biztonsággal számíthat. Munkáiban mindig pontos és alapos.
Legnagyobb sikerét a megyei Neumann János Idegennyelvi Tanulmányi Versenyen érte el német nyelvből. A többfordulós írásbeli és szóbeli megmérettetésen egyéniben, kétszer is I. helyezést ért el, 2018-ban majd 2019-ben.
Alapfokú nyelvvizsgára készül német nyelvből. Tanulmányait a helyi gimnáziumban kívánja folytatni.Beranek Balázs Miklós


Balázs a tiszafüredi Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Háromkirályok Óvoda 8. b osztályos tanulója. Nyolc éven át tartó kitűnő tanulmányi eredményével, példamutató magatartásával, szorgalmával és aktív közösségi tevékenységével követendő példa társai előtt. Rendszeresen nevelőtestületi dicséretben részesült.
A pedagógusokkal szemben mindig udvarias, tisztelettudó. Tanórákon aktív, érdeklődő, készséges és rendkívül felkészült. Kötelességtudata és segítőkészsége kiemelkedő. Az iskolai rendezvények gyakori szereplője.
Első osztálytól kezdve több tantárgyból vett részt tanulmányi versenyeken, amelyeken szép eredményeket ért el. A Neumann János idegen nyelvi versenyen angolból 1. helyezést ért el. A miskolci „Van itt egy gyermek” mottójú versenyen szintén 1. helyezett lett. Az English is fun angol nyelvi versenyen 2. helyezést tudhatott magáénak. Az Őseink nyomában honismereti pályázatíró csapatversenyen 3. helyezést szerzett. Az English Reading and Writing Comprehison Competetion angol nyelvi versenyen elérte az 1. helyezést. A Bookworms angol versenyen 2. helyezett lett. A Bolyai anyanyelvi és természettudományos csapatversenyeken, illetve történelmi témájú megmérettetéseken is szép eredménnyel szerepelt.
Angol középfokú nyelvvizsgára készül, valamint már rendelkezik a négy modulos Start ECDL bizonyítvánnyal, és folyamatban van a hét modulos Standard ECDL bizonyítvány megszerzése.
Az Tisza-tavi Alapfokú Művészeti Iskola kiváló néptáncosa hosszú évek óta. A szentmiséket rendszeresen látogatja, lelki fejlődése, katolikus elköteleződése kiemelkedő.